BP en Schneider Electric ondertekenen vijfjarige overeenkomst

BP, een wereldwijde energieproducent, gaat een vijfjarige wereldwijde samenwerking aan met Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering. Schneider Electric zal ontwerp- en engineeringsdiensten leveren inclusief optimalisatie, projectbeheer, inkoop en supply chain management.

Schneider Electric werkt al vele jaren samen met BP en deze overeenkomst versterkt de samenwerking nog meer. Het stelt BP en Schneider Electric in staat om projectrisico's te verminderen, kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen, terwijl op een veilige manier waarde, innovatie en veiligheid bevorderd wordt .

Verbeterde ROI dankzij IoT-platform EcoStruxure

"Onze open IoT-architectuur EcoStruxure stelt onze klanten in staat om de traditionele manieren waarop zij hun bedrijfsmiddelen implementeren en exploiteren te heroverwegen zodat zij sneller en veiliger kunnen starten met hun eerste productie,” aldus Gary Freburger, President Procesautomatisering van Schneider Electric. "Door te kijken naar de bedrijfsmiddelen van een faciliteit over de gehele levenscyclus, kunnen onze klanten van tevoren betere kapitaalinvesteringen maken om zo de winstgevendheid en de ROI te verbeteren vanaf het moment dat de fabriek begint te draaien."

 "Door een gemeenschappelijk simulatieplatform te gebruiken en virtuele modellering te koppelen aan real-time operatiedata, helpen we klanten het verschil tussen 'zoals ontworpen' en 'als werkend’ te verkleinen”, aldus Freburger. "Deze aanpak stelt hen in staat bedrijfsrisico’s tijdens de gehele levensduur van hun bedrijfsmiddelen beter te identificeren, te begrijpen en te beperken. We verheugen ons op samenwerking met BP om de totale uitgaven over de gehele levenscyclus te optimaliseren - niet alleen van CapEx of OpEx."

Kirsten Van Pee

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Schneider Electric Belgium

Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen het beste uit onze energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang en duurzaamheid voor iedereen mogelijk te maken. Wij noemen dit Life Is On.  

Onze missie is om uw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.  

 Wij stimuleren digitale transformatie door wereldwijd toonaangevende proces- en energietechnologieën aan te bieden, waarbij producten, meetinstrumenten, software en diensten over een hele levenscyclus met elkaar verbonden blijven, zodat geïntegreerd gebouwbeheer mogelijk wordt voor huizen, bedrijfsgebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.  

Wij zijn de meest lokale van de globale bedrijven. Wij zijn voorstanders van open standaarden en partnerschapsecosystemen die gepassioneerd zijn door onze gedeelde betekenisvolle, inclusieve en krachtige waarden. 

www.se.com/be

Neem contact op met

Dieweg 3 B-1180 Brussel

+32 2 37 37 502

[email protected]

www.se.be