De PowerTag Control van Schneider Electric monitort het verdeeldbord en stuurt het aan

De PowerTag Control van Schneider Electric monitort het verdeeldbord en stuurt het aan

De PowerTag Control modules voor draadloze communicatie werden specifiek ontworpen voor toepassingen voor sturing en monitoring. Ze maken deel uit van het PowerTag systeem en van het Wiser systeem die gebruikt worden om een verdeelbord gemakkelijk om te vormen tot een geconnecteerd paneel.

PowerTag Control werd ontworpen om een circuit te monitoren waarbij de informatiestatus van een contact (OF, SD, CT of TL positie-aanduiding, enz.) draadloos gemeld wordt aan de concentrator.

Naargelang van zijn functies kan PowerTag Control een belasting op afstand bedienen via een contactor, een impulsrelais, enz. dankzij draadloze besturingsopdrachten van de concentrator. Raadpleeg de keuzegids om de juiste module te kiezen voor de vereiste toepassing.

Story image

Draadloze communicatietechnologie vereenvoudigt de bekabeling en de inbedrijfstelling: er is immers geen bekabeling nodig voor de communicatie tussen de PowerTag Control modules en de concentrator. Schaalbaarheid van het systeem: de PowerTag Control modules kunnen gemakkelijk en om het even wanneer worden geïnstalleerd in nieuwe of bestaande panelen via een eenvoudige inbedrijfstelling.

PowerTag Control modules worden gemonteerd op een DIN-rail.

Schneider Electric - Paleis 9

 

Yves Roy Marketing and Communication Manager, Schneider Electric
Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven vatten we samen in ‘Life Is On’.

We willen ons profileren als uw digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komen we tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

We zijn een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. We pleiten voor open normen en bouwen mee aan ecosystemen met een passie voor onze gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be 

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel