De PowerTag Control van Schneider Electric monitort het verdeeldbord en stuurt het aan

De PowerTag Control van Schneider Electric monitort het verdeeldbord en stuurt het aan

De PowerTag Control modules voor draadloze communicatie werden specifiek ontworpen voor toepassingen voor sturing en monitoring. Ze maken deel uit van het PowerTag systeem en van het Wiser systeem die gebruikt worden om een verdeelbord gemakkelijk om te vormen tot een geconnecteerd paneel.

PowerTag Control werd ontworpen om een circuit te monitoren waarbij de informatiestatus van een contact (OF, SD, CT of TL positie-aanduiding, enz.) draadloos gemeld wordt aan de concentrator.

Naargelang van zijn functies kan PowerTag Control een belasting op afstand bedienen via een contactor, een impulsrelais, enz. dankzij draadloze besturingsopdrachten van de concentrator. Raadpleeg de keuzegids om de juiste module te kiezen voor de vereiste toepassing.

Story image

Draadloze communicatietechnologie vereenvoudigt de bekabeling en de inbedrijfstelling: er is immers geen bekabeling nodig voor de communicatie tussen de PowerTag Control modules en de concentrator. Schaalbaarheid van het systeem: de PowerTag Control modules kunnen gemakkelijk en om het even wanneer worden geïnstalleerd in nieuwe of bestaande panelen via een eenvoudige inbedrijfstelling.

PowerTag Control modules worden gemonteerd op een DIN-rail.

Schneider Electric - Paleis 9

 

Yves Roy Marketing and Communication Manager, Schneider Electric
Over Schneider Electric Belgium

Bij Schneider Electric geloven ze dat toegang tot energie en de digitale wereld een fundamenteel mensenrecht is. Ze streven ernaar dat iedereen het meeste uit zijn energie en middelen kan halen, op elk moment en overal. Life Is On.

Ze ontwikkelen digitale oplossingen die energie en automatisering combineren voor meer efficiëntie en duurzaamheid. Dankzij hun unieke technologieën voor energiebeheer, realtime automatisering, software en diensten, bieden ze geïntegreerde oplossingen aan voor woningen, tertiaire gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Deze gedeelde visie, de voortdurende wens om te innoveren ten dienste van onze missie, vormt de kern van hun waarden en brengt de wereldwijde gemeenschap samen.

www.se.com/be 

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel