Easy UPS 3S verzekert bedrijfscontinuïteit bij kmo’s

Easy UPS 3S verzekert bedrijfscontinuïteit bij kmo’s

Schneider Electric breidt zijn aanbod aan stroombeveiligingsoplossingen verder uit. De Easy UPS 3S is ontwikkeld op maat van kleine en middelgrote bedrijven. Ze biedt de garantie op een ononderbroken stroomvoorziening via een oplossing die zich makkelijk laat implementeren en onderhouden.

De Easy UPS 3S is een UPS (Uninterruptible Power Supply) met een bereik van 10 tot 40 kVA. De oplossing voor noodstroom is met haar compacte design en eenvoudige installatie gericht op de efficiëntie, no-nonsense ondersteuning van de kmo. Ze beschermt bedrijfskritische apparaten tegen schade door uitval, schommelingen of pieken in de stroomvoorziening.

De noodstroomoplossing levert tot 96% efficiëntie in dubbele conversie-modus en tot 99% efficiëntie in de energiebesparende ECO-modus. Met die prestaties tilt Schneider Electric de standaard voor UPS’en met een bereik van 10 tot 40 kVA naar een hoger niveau. De Easy UPS 3S is beschikbaar met of zonder batterijen. Dankzij de start-up service-optie zijn klanten er bovendien zeker van dat de Easy UPS 3S veilig en optimaal is geconfigureerd, klaar voor gebruik. Een intuïtieve display ondersteunt een snelle configuratie en monitoring. Gebruikers kunnen de status van de UPS van op afstand monitoren en beheren met de software en apps van Schneider Electric EcoStruxure, in combinatie met een optionele netwerkkaart.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak

Met de Easy UPS 3S beantwoordt Schneider Electric de vraag naar een oplossing die optimaal vermogen, betrouwbaarheid en gebruiksgemak biedt, en die tegelijk makkelijk te beheren is voor kmo’s, datacenters en productiebedrijven. Het maakt van de Easy UPS 3S een toestel dat heel veelzijdig inzetbaar is, in uiteenlopende industrieën en omgevingen. De Easy Loop-test verifieert daarbij de UPS-prestaties nog voor de lading wordt aangesloten en zonder dat daarbij een belastingsweerstand nodig is.

Schneider Electric koos voor een robuuste oplossing met een breed bereik voor de ingangsspanning en een sterke overbelastingsbeveiliging. Het toestel is bestand tegen een omgevingstemperatuur van 40 °C. Een speciale coating beschermt de UPS tegen veeleisende omstandigheden, zoals stoffige productieruimtes. Daarbij is een makkelijk te vervangen stoffilter voorzien. Via het magnetische voorpaneel is de hele UPS bovendien eenvoudig toegankelijk voor onderhoud.

 

Yves Roy Marketing and Communication Manager, Schneider Electric
Over Schneider Electric Belgium

Bij Schneider Electric geloven ze dat toegang tot energie en de digitale wereld een fundamenteel mensenrecht is. Ze streven ernaar dat iedereen het meeste uit zijn energie en middelen kan halen, op elk moment en overal. Life Is On.

Ze ontwikkelen digitale oplossingen die energie en automatisering combineren voor meer efficiëntie en duurzaamheid. Dankzij hun unieke technologieën voor energiebeheer, realtime automatisering, software en diensten, bieden ze geïntegreerde oplossingen aan voor woningen, tertiaire gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Deze gedeelde visie, de voortdurende wens om te innoveren ten dienste van onze missie, vormt de kern van hun waarden en brengt de wereldwijde gemeenschap samen.

www.se.com/be 

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel