Easy UPS 3S verzekert bedrijfscontinuïteit bij kmo’s

Easy UPS 3S verzekert bedrijfscontinuïteit bij kmo’s

Schneider Electric breidt zijn aanbod aan stroombeveiligingsoplossingen verder uit. De Easy UPS 3S is ontwikkeld op maat van kleine en middelgrote bedrijven. Ze biedt de garantie op een ononderbroken stroomvoorziening via een oplossing die zich makkelijk laat implementeren en onderhouden.

De Easy UPS 3S is een UPS (Uninterruptible Power Supply) met een bereik van 10 tot 40 kVA. De oplossing voor noodstroom is met haar compacte design en eenvoudige installatie gericht op de efficiëntie, no-nonsense ondersteuning van de kmo. Ze beschermt bedrijfskritische apparaten tegen schade door uitval, schommelingen of pieken in de stroomvoorziening.

De noodstroomoplossing levert tot 96% efficiëntie in dubbele conversie-modus en tot 99% efficiëntie in de energiebesparende ECO-modus. Met die prestaties tilt Schneider Electric de standaard voor UPS’en met een bereik van 10 tot 40 kVA naar een hoger niveau. De Easy UPS 3S is beschikbaar met of zonder batterijen. Dankzij de start-up service-optie zijn klanten er bovendien zeker van dat de Easy UPS 3S veilig en optimaal is geconfigureerd, klaar voor gebruik. Een intuïtieve display ondersteunt een snelle configuratie en monitoring. Gebruikers kunnen de status van de UPS van op afstand monitoren en beheren met de software en apps van Schneider Electric EcoStruxure, in combinatie met een optionele netwerkkaart.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak

Met de Easy UPS 3S beantwoordt Schneider Electric de vraag naar een oplossing die optimaal vermogen, betrouwbaarheid en gebruiksgemak biedt, en die tegelijk makkelijk te beheren is voor kmo’s, datacenters en productiebedrijven. Het maakt van de Easy UPS 3S een toestel dat heel veelzijdig inzetbaar is, in uiteenlopende industrieën en omgevingen. De Easy Loop-test verifieert daarbij de UPS-prestaties nog voor de lading wordt aangesloten en zonder dat daarbij een belastingsweerstand nodig is.

Schneider Electric koos voor een robuuste oplossing met een breed bereik voor de ingangsspanning en een sterke overbelastingsbeveiliging. Het toestel is bestand tegen een omgevingstemperatuur van 40 °C. Een speciale coating beschermt de UPS tegen veeleisende omstandigheden, zoals stoffige productieruimtes. Daarbij is een makkelijk te vervangen stoffilter voorzien. Via het magnetische voorpaneel is de hele UPS bovendien eenvoudig toegankelijk voor onderhoud.

 

Yves Roy Marketing and Communication Manager, Schneider Electric
Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven vatten we samen in ‘Life Is On’.

We willen ons profileren als uw digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komen we tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

We zijn een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. We pleiten voor open normen en bouwen mee aan ecosystemen met een passie voor onze gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be 

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel