Galaxy VS: compacte UPS voor innovatieve vermogensbeveiliging

Galaxy VS: compacte UPS voor innovatieve vermogensbeveiliging

Met de Galaxy VS richt Schneider Electric zich op klanten die een UPS expliciet kiezen in functie van de TCO (Total Cost of Ownership). Ze bekijken daarbij niet alleen de aankoopkosten, maar ook de operationele kosten doorheen de levenscyclus van het product. Dankzij de hoge geboden efficiëntie en de modulaire opbouw, waardoor herstellingen veel sneller verlopen dan voorheen, biedt de Galaxy VS een bijzonder interessante terugverdientijd.

De Galaxy VS is een modulaire, driefasige UPS (Uninterruptible Power Supply) met een breed vermogensbereik: van 20 kVA tot 100 kVA (400V en 480V) en van 10 tot 50 kVA (208V). De UPS voldoet daarmee aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële en industriële omgevingen. Met de Galaxy VS biedt Schneider Electric een stroombeschermingsoplossing die zich makkelijk laat installeren. Het compacte en flexibele design maakt de Galaxy VS bovendien bijzonder geschikt voor gebruik in het kader van edge computing en in kleine datacenters met een beperkte ruimte en toegankelijkheid.

Hoge efficiëntie

De Galaxy VS biedt tot 99% efficiëntie bij gebruik in de gepatenteerde ECOnversion-modus. De efficiëntie bedraagt tot 97% in dubbele conversiemodus. De optionele lithium-ion batterij laadt snel op, beschermt de belasting ook bij herhaaldelijke stroomstoringen en biedt een langere levensduur dan een traditionele batterij. Al die voordelen samen maken van de Galaxy VS de UPS met de beste TCO van de markt.

Ruimtebesparing

Met de nieuwe UPS wil Schneider Electric de juiste balans bieden aan klanten die met edge en cloud werken en een innovatieve oplossing willen die ze op een eenvoudige manier in hun hybride ecosysteem kunnen inpassen. Het compacte, modulaire ontwerp van de Galaxy VS speelt daar op in. Dankzij dat ontwerp is het immers mogelijk de Galaxy VS veel sneller in een kleine ruimte te implementeren dan een klassieke UPS. Bij de Galaxy VS zijn alle bedieningselementen aan de voorzijde geplaatst. Dat zorgt voor een snelle aansluiting en gemakkelijk onderhoud. Door ruimte te besparen, zorgt het ontwerp er automatisch voor dat klanten ook tijd en geld besparen.

Ook op het vlak van beheer zorgt Schneider Electric met de Galaxy VS voor extra efficiëntie. De UPS is voorzien voor gebruik in een EcoStruxure-omgeving. Het betekent dat beheerders en technisch personeel de status van de Galaxy VS op ieder moment van op afstand kunnen monitoren met de EcoStruxure-app op hun smartphone.

Story image

 

Yves Roy Marketing and Communication Manager, Schneider Electric
Over Schneider Electric Belgium

Bij Schneider Electric geloven ze dat toegang tot energie en de digitale wereld een fundamenteel mensenrecht is. Ze streven ernaar dat iedereen het meeste uit zijn energie en middelen kan halen, op elk moment en overal. Life Is On.

Ze ontwikkelen digitale oplossingen die energie en automatisering combineren voor meer efficiëntie en duurzaamheid. Dankzij hun unieke technologieën voor energiebeheer, realtime automatisering, software en diensten, bieden ze geïntegreerde oplossingen aan voor woningen, tertiaire gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Deze gedeelde visie, de voortdurende wens om te innoveren ten dienste van onze missie, vormt de kern van hun waarden en brengt de wereldwijde gemeenschap samen.

www.se.com/be 

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel