Nieuwe Schneider Electric Easy UPS 3-Phase Modular is voorloper op het gebied van betrouwbaarheid, schaalbaarheid en eenvoud

Modulair design met Live Swap-functionaliteit voor kritieke business-applicaties

  1. Modulaire 3-fase 50-250 kW (400V) UPS-oplossing 
  2. Snel en eenvoudig modules toevoegen of vervangen terwijl de UPS volledig operationeel is 
  3. De beste stroombeveiliging en optimale kapitaalinvestering 
  4. Schaalbaarheid en redundantie in een compact formaat 
  5. Voorloper op het gebied van duurzaamheid als onderdeel van het Green Premium-programma 

Schneider Electric introduceert de Easy UPS 3 Phase Modular. Deze krachtige UPS is ontworpen om kritische belastingen te beschermen en biedt een Live Swap-functionaliteit die door derden is geverifieerd. De UPS is beschikbaar in 50-250 kW capaciteit met N+1 schaalbare configuratie en monitoring op afstand door koppeling met Schneider Electric’s EcoStruxureTM -architectuur. 

Door de schaalbaarheid van de Easy UPS 3 Phase Modular is uitbreiding mogelijk bij toenemende stroomvereisten. Hierdoor kan de investering worden geoptimaliseerd. De UPS maakt deel uit van het Green Premium-portfolio van Schneider Electric, een portfolio van producten, oplossingen en diensten die afnemers helpen te verduurzamen. Dit label staat voor energie-efficiëntie, duurzaamheid, herbruikbaarheid en transparantie om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Dit UPS-systeem beschikt verder over geavanceerde technologie, zoals een zeer efficiënt ontwerp, intelligent batterijbeheer, real-time monitoring en regelmogelijkheden, waardoor het een van de meest kosteneffectieve en energie-efficiënte UPS-oplossingen is die op de markt verkrijgbaar is. 

"Met trots brengen we de Easy UPS 3 Phase Modular op de markt," zegt Mustafa Demirkol, VP Offer Management en Marketing voor Data Center Solutions. "Dit product biedt klanten een door derden gecertificeerde Live Swap-functionaliteit, een modulair ontwerp en opperste betrouwbaarheid in een geoptimaliseerd kapitaalinvesteringspakket. De connectiviteit biedt gemoedsrust, waardoor het een slimme keuze is voor commerciële en industriële toepassingen." 

Bedrijfscontinuïteit eenvoudig gemaakt 

De Easy UPS 3 Phase Modular stelt klanten in staat hun uitgaven te verlagen door middel van een geoptimaliseerd capex-model. Bovendien wordt geplande uitvaltijd aanzienlijk verminderd dankzij zelf diagnosticerende Live verwisselbare stroommodules, waardoor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid toenemen.

Easy UPS 3 Phase Modular is eenvoudig te selecteren, configureren, installeren en te onderhouden voor een naadloos implementatieproces. Easy UPS 3 Phase Modular maakt deel uit van het Easy UPS 3 Phase productportfolio van Schneider Electric, dat zich richt op kernfuncties die voldoen aan de behoeften van klanten tegen een voordelige prijs. 

 

Ward Vanhee

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven wordt samengevat in ‘Life Is On’.

Schneider Electric profileert zich als digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. Het bedrijf stimuleert de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komt Schneider Electric tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Schneider Electric is een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. Het pleit voor open normen en bouwt mee aan ecosystemen met een passie voor gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be

Contact

Dieweg 3 B-1180 Brussel

+32 2 37 37 502

[email protected]

www.se.be