998-21040780_Sphinx - Tesys 2021 Social_GMA_1200x630.jpg
Delen:

Schneider Electric introduceert de nieuwe generatie motorstarters TeSys Deca

  • Snellere en makkelijkere installatie 
  • Een upgrade van het hulpcontact naar 1 mA voor een hoge contactbetrouwbaarheid bij alle applicaties 
  • Een robuustere en efficiëntere oplossing voor motorbeheer 

Schneider Electric™, de wereldwijde specialist in energiebeheer en automatisering, kondigt vandaag de nieuwe generatie motorstarters uit de TeSys Deca-serie aan. Deze serie biedt industriële gebruikers een duurzamere, robuustere en gebruikersvriendelijkere oplossing met een reeks nieuwe technische eigenschappen. 

TeSys motor starters: een eeuw aan innovatie 

Al bijna 100 jaar biedt Schneider Electric de meest robuuste en innovatieve producten aan op het gebied van motorbesturing en beveiliging. Met TeSys Deca introduceert het bedrijf deze herfst een nieuwe generatie motor starters, gebaseerd op een vernieuwing van de huidige TeSys GV en TeSys D serie. Dit zal gebeuren onder dezelfde referentienummers, zodat de impact minimaal blijft. 

Nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen 

De naam van de nieuwe TeSys Deca-serie is afgeleid van de bestaande TeSys D contactoren en biedt een aantal nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen: 

  • Aanvullende certificatie: TeSys Deca contactoren hebben een certificering voor hittebestendigheid. Ze voldoen aan de EN60335-1-norm voor elektro-huishoudelijke toepassingen, die ook steeds meer gevraagd wordt in de HVAC-industrie. 
  • Betrouwbare en snelle installatie: de nieuwe contactoren zijn betrouwbaar en snel te installeren dankzij de gepatenteerde EverLink-aansluitingen (≥ 40A) en de introductie van multistandaard schroeven (≤ 38A). Deze nieuwe multistandaard schroeven zijn compatibel met alle schroevendraaiers, inclusief Philips en Pozidriv. 
  • Hoge contact betrouwbaarheid: de TeSys Deca-serie biedt met een 1mA schakeling een hoge-contact betrouwbaarheid voor alle mogelijke toepassingen. 
  • 24/7 toegang tot documentatie: Door middel van de QR-code op het product heeft men op elk gewenst moment toegang tot productinformatie, handleidingen en video’s. 
  • Duurzamere verpakking: Met de komst van TeSys Deca wordt een duurzamere verpakking geïntroduceerd, gemaakt van gerecycleerd karton en zonder plastic opvulmateriaal. 
  • Verbeterde robuustheid: De GV2 en GV3 motorbeveiliging krijgen een verbeterde type 2 coördinatie tabel (lcu=100kA bij 400V) en een verbeterde, meer robuuste draaibediening. 

Een motor starter voor elke applicatie 

Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric een generatie motorstarters, inzetbaar voor eenvoudige elektrische toepassingen, maar ook voor de zwaarste industriële applicaties. TeSys Deca dekt alle belangrijke motorvermogens, van 3.7 kW tot 75 kW, en biedt oplossingen tussen het TeSys Micra aanbod, dat vermogens lager dan 3 kW dekt, en het nieuwe TeSys Giga aanbod, dat vermogen boven de 75 kW dekt. ​ 

 
 

Els Vanhonsebrouck

Marketing Communication Specialist, Schneider Electric

Ward Vanhee

Sr Project Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven wordt samengevat in ‘Life Is On’.

Schneider Electric profileert zich als digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. Het bedrijf stimuleert de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komt Schneider Electric tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Schneider Electric is een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. Het pleit voor open normen en bouwt mee aan ecosystemen met een passie voor gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be

www.se.be

Contact

Dieweg 3 B-1180 Brussel

+32 2 37 37 502

[email protected]