Schneider Electric lanceert Easy Rack-serie in Europa

Schneider Electric lanceert Easy Rack-serie in Europa

 • Easy Racks zijn snel te installeren, eenvoudig in gebruik en makkelijk te beheren
 • Hoogwaardige serverracks die meer betrouwbaarheid bieden en betaalbaar zijn voor edge- en datacenter-implementaties
 • Gestandaardiseerd ontwerp zorgt voor maximale interoperabiliteit en schaalbaarheid van cloud tot edge tot enterprise
 • Maakt snelle ontwikkeling mogelijk van op maat gemaakte, kosteneffectieve en kritieke IT-oplossingen

Schneider Electric, leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, lanceert de Easy Rack-serie in Europa. De Easy Rack-serie is verkrijgbaar in verschillende maten en is snel en eenvoudig te installeren, te schalen, aan te passen en te voorzien van accessoires. Dit hoogwaardige en kosteneffectieve rack-systeem is te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen en omgevingen, waaronder netwerkkasten, edge computing en industriële omgevingen, cloud- en colocatie-datacenters.

Easy Racks zijn volledig aanpasbaar en verkrijgbaar in uiteenlopende hoogtes, breedtes en dieptes, variërend van 24U tot 48U units, 600 mm tot 800 mm breedtes en 800 mm tot 1200 mm dieptevariaties. Er zijn ook rack-systemen met of zonder zijkanten en een flat-pack mogelijkheid, om levering op locaties met ruimte- of hoogtebeperkingen eenvoudig te maken.

Easy Racks biedt een betrouwbare, betaalbare en gebruiksvriendelijke serie racks, accessoires en componenten van een wereldwijd vertrouwd merk dat synoniem staat voor hoogwaardige batterij back-up vermogen, datacenter- en edge computing-infrastructuur. Ze zijn gemakkelijk te installeren en uit te rusten met andere componenten, waaronder de onlangs gelanceerde en veelzijdige Easy Rack PDU-serie.

"Onze nieuwe Easy Rack-serie biedt betrouwbaarheid, prestaties en toegankelijkheid van het hoogste niveau voor bedrijfskritische IT in een groot aantal toepassingen", aldus Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Division bij Schneider Electric Europe. "Of deze nu worden gebruikt in colocatiefaciliteiten, in afgelegen edge- of zakelijke kantooromgevingen, de Easy Rack-serie levert een hoogwaardige, robuuste en eenvoudig te installeren reeks behuizingen en accessoires tegen een betaalbare prijs."

De belangrijkste voordelen van de nieuwe Easy Rack-serie:

 • Snelle implementatie met behulp van een economisch rack-platform met veel functies
  Easy Racks is volledig uitgevoerd met essentiële functies voor een snelle implementatie en installatie van apparatuur voor elke IT-omgeving. De serie biedt tot 81% ventilatie op voor- en achterdeuren met statische en dynamische draagkracht van 1200 kg en 600 kg.
 • Gestandaardiseerd rack-platform
  Easy Rack-gebruikers kunnen al hun serveren netwerkkastvereisten standaardiseren op één platform. Dit levert een eenvoudige installatie op in datacenters, netwerkkasten en externe edge-omgevingen. Nieuwe standaardformaten zijn onder meer 800 mm breedte en diepte, geschikt voor bekabeling en patchapplicaties in netwerkruimtes.
 • Concurrerende kosten
  De rack-based infrastructuur is eenvoudig, kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk door het naadloze ontwerp en compatibiliteit met een groot aantal IT-infrastructuren.
 • Verhoogde compatibiliteit
  Eenvoudige integratie van serverracks, accessoires en PDU's. Daarnaast zorgen de ontwerptools van Schneider Electric voor een gemakkelijk ontwerp, snelle implementatie en compatibele IT-oplossingen.
 • Hoogwaardige systemen
  Het systeem wordt geleverd door een beproefde marktleider met hoge betrouwbaarheid en vijf jaar fabrieksgarantie.

Easy Racks zijn volledig compatibel met de open, interoperabele en leveranciersonafhankelijke EcoStruxure IT-beheersoftware van Schneider Electric. Hierdoor is monitoring op afstand van on-premise en gedistribueerde IT-infrastructuur overal, altijd en via elk apparaat mogelijk.

De Easy Rack-serie is vanaf nu verkrijgbaar via onze channelpartners in Europa. Kijk op de website voor meer informatie.

Story image
Els Vanhonsebrouck Marketing Communication Specialist, Schneider Electric
Ward Vanhee Sr Project Manager, Two cents
Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven wordt samengevat in ‘Life Is On’.

Schneider Electric profileert zich als digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. Het bedrijf stimuleert de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komt Schneider Electric tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Schneider Electric is een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. Het pleit voor open normen en bouwt mee aan ecosystemen met een passie voor gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel