Schneider Electric lanceert Easy UPS gamma

Schneider Electric lanceert Easy UPS gamma

De ideale stroombeveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven

De markt van de UPS, of Uninterruptible Power Supplies, is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. De nieuwste stap in deze ontwikkeling is het Easy UPS gamma van Schneider Electric. Het zorgt ervoor dat essentiële apparatuur stabiel en verbonden blijft, zelfs in instabiele omstandigheden. Bijzonder aan de  Easy UPS is de focus op gebruiksgemak, eenvoudige installatie én betaalbaarheid. Zo levert het de ideale stroombeveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven.

Makkelijker kan niet

De Easy UPS is een geavanceerde en betaalbare batterij back-up, die makkelijk te installeren en te onderhouden is. Hij is gebruiksvriendelijk en met behulp van afzonderlijk geleverde voorbedrade accu's eenvoudig aan te sluiten.

Jan Hoet, Country Sales Director Secure Power Schneider Electric: “We wilden een complementair gamma creëren dat aan dezelfde vereisten voldoet als ons APC gamma, maar dat beter aangepast is aan de noden van het segment van de contractors, de specifiers, de elektriciens, de industrie, de verdelers en de e-distributie. Voor hen is immers vooral een goede connectivity met andere producten van belang, én de prijs natuurlijk.”

Enkelfasig en driefasig

Het Easy UPS gamma bestaat uit verschillende producten. De Easy UPS enkelfase biedt geavanceerde technologie, ontwikkeld om een breed spanningsbereik en instabiele omstandigheden aan te kunnen. Zelfs bij lage netkwaliteit zorgt de Easy UPS voor een optimale beveiliging.

Het Easy 3S & 3M assortiment is driefasig. Het is snel en eenvoudig te installeren in datacenters of electriciteitsruimten en heeft een krachtige overbelastingsbeveiliging. Deze UPS beschermt  elektronische apparaten tegen schadelijke bliksem, schommelingen en pieken. Hij is makkelijk te managen, te monitoren en uitbreidbaar. Het Easy gamma omvat bovendien ook Rack PDU’s & In-row Cooling.

Slimme UPS

De markt van de UPS is de afgelopen jaren sterk veranderd. De oude UPS-systemen waren tamelijk statisch, als het ware ‘domme’ apparaten die bedrijven kochten, installeerden en vergaten. Dat was nooit een goede zaak, want UPS-systemen hebben af en toe onderhoud nodig om effectief te zijn. Naast tal van andere functies heeft het huidige aanbod veel meer intelligentie, waardoor ze hun status kunnen rapporteren aan een gecentraliseerde beheerconsole, zodat bedrijven op de hoogte zijn van wanneer een UPS aandacht nodig heeft. De huidige UPS-systemen zoals die van Schneider Electric zijn bovendien ook veel energiezuiniger dan hun voorgangers.

Meten is weten

Els Vanhonsebrouck, Marketing Communication Specialist bij Schneider Electric, geeft toelichting bij de hogere intelligentie van moderne UPS systemen: “De Easy UPS Range kan volledig gelinkt worden aan het EcoStruxure architectenplatform dat aan onze klanten oplossingen biedt op drie niveaus. Dit zijn de geconnecteerde producten zoals de Easy UPS en daarboven twee software niveaus: de edge control (realtime monitoring…) en de apps analytics (smart alarming, change management). Typisch voor de EcoStruxure is dat deze geconnecteerde producten, de edge control producten en de apps zowel onder elkaar communiceren als over de niveaus heen dankzij een open systeem. Op die manier bieden we een meerwaarde aan de klant en kan hij op basis van de data die we hem bezorgen de juiste beslissing nemen. Meten is immers weten.”

Lees meer op: https://www.se.com/be/nl/work/products/product-launch/easy-ups/

*vrij naar een artikel van Birgit van de Wijer, Copywriter & Co

Story image

 

Els Vanhonsebrouck Marketing Communication Specialist, Schneider Electric
Ward Vanhee Sr Project Manager, Two cents
Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven wordt samengevat in ‘Life Is On’.

Schneider Electric profileert zich als digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. Het bedrijf stimuleert de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komt Schneider Electric tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Schneider Electric is een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. Het pleit voor open normen en bouwt mee aan ecosystemen met een passie voor gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be 

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel