PrismaSeT S_RANGE PICTURE.jpg
Delen:

Schneider Electric lanceert nieuwe elektrische kasten PrismaSet S, tot 160 A

Dankzij de nieuwe PrismaSet S kasten kunnen elektriciens gemakkelijk de elektrische distributie in grote residentiële en commerciële gebouwen

Schneider Electric, leider op het gebied van digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, lanceert PrismaSet S. Dit nieuwe aanbod voor elektriciens bestaat uit kasten, bekabelingsoplossingen en eenvoudige selectietools tot 160A. Samen zorgen ze ervoor dat de installatie van elektrische distributie in grote residentiële en commerciële gebouwen gelijkwaardig wordt als bij kleine, residentiële installaties, maar het product is geoptimaliseerd voor de commerciële markt. Schneider Electric bevestigt zo haar status als essentiële partner voor elektriciens.

Specifieke innovaties voor de nieuwe PrismaSeT S kasten 

Het VDIS systeem is een innovatie in de commerciële sector, met een focus op design & ergonomie. Het stelt elektriciens in staat om de installatie en de verbinding met de hoofdinkomer op een eenvoudigere manier uit te voeren. Er is minder kabel nodig, en het installeren zelf gaat sneller, ook dankzij de handige laterale koker. De hoofdinkomer kan daar eenvoudig een plaats krijgen, wat dan weer ruimte bespaart op de DIN rail. 

PrismaSet S maakt deel uit van de Rapsody- en eDesign-software die door Schneider Electric werd ontwikkeld om ​ het ontwerpen van de installaties voor elektriciens te vergemakkelijken. 

Schneider Electric wil zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom wordt PrismaSeT S vervaardigd met gerecycleerde kunststof materialen voor onderdelen in de achterkant van de behuizing. 70% van de verpakking is gemaakt van gerecycleerd karton en er wordt geen plastic voor eenmalig gebruik meer gebruikt. 

 

Ward Vanhee

Sr Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven wordt samengevat in ‘Life Is On’.

Schneider Electric profileert zich als digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. Het bedrijf stimuleert de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komt Schneider Electric tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Schneider Electric is een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. Het pleit voor open normen en bouwt mee aan ecosystemen met een passie voor gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be

www.se.be

Contact

Dieweg 3 B-1180 Brussel

+32 2 37 37 502

[email protected]