Schneider Electric verduidelijkt de weg naar klimaatneutraliteit voor de industrie op ‘What’s Up, What’s Next’ event

Schneider Electric, wereldleider op het vlak van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, maakt op 10 juni deel uit van het “What’s Up, What’s Next” evenement, georganiseerd door Vlaio, Agoria en Sirris. Op dit virtuele event, dat focust op innovatie en is opgebouwd rond de pijlers digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0, worden honderden deelnemers uit het Vlaamse industriële landschap verwacht. Schneider zal er tijdens een break-out sessie rond duurzaamheid haar visie over de industrie van de toekomst toelichten.  

Inspirerende getuigenissen voor de industrie

Wat mogen de deelnemers van What’s Up, What’s Next” verwachten? Vooral veel inspirerende getuigenissen, van experts die elke dag bedrijven helpen innoveren, maar vooral ook van innoverende bedrijven zelf, zoals Schneider Electric.

Tijdens een break-out sessie die start om 15u00 worden Sander Van Dasselaar en Marco van Hoogmoed van Schneider Electric geïnterviewd door Agoria. In het gesprek gaan ze dieper in op de af te leggen weg naar klimaatneutraliteit. Als een van de meest duurzame bedrijven ter wereld heeft Schneider een krachtige boodschap voor de hele industriële sector.

Plenaire sessie met Hilde Crevits

Het evenement begint met een plenaire sessie, die onder de noemer “Crisis of Kans” ruimte biedt voor vier keynotes, waaronder Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw, en Wim Eraly, Algemeen directeur Corporate Banking en Facility Management bij KBC.

Tenslotte is er ook een panelgesprek tussen de voorzitters van vier industriële sectorfederaties over de uitdagingen in hun sector rond COVID-19, cybersecurity en duurzaamheid: Trudo Motmans van ASCO (voorzitter van Agoria Vlaanderen) vertegenwoordigt de technologische sector, Geert Vermeersch van Colac (voorzitter van Fevia Vlaanderen) de voedingssector, Francis Verstraete van Groep Masureel Veredeling, Flocart en Verlimas (voorzitter van Fedustria) de sector van hout en meubel, textiel en kunststoffen, en Guy Lauwers van Dioss Group (voorzitter van VIGC) de grafische sector.

Registratie verplicht

Wie zijn of haar bedrijf futureproof wil maken kan zich inschrijven voor what’s up next via https://industriepartnerschap-be-whats-up-whats-next.virtual-live-event.com/

Het event vindt plaats op donderdag 10 juni van 14u00 tot 16u00. Deelname is gratis, maar registreren is verplicht. De break-out sessie van Schneider Electric begint om 15u00

Noot (niet voor publicatie a.u.b.)

Ook als journalist bent u van harte uitgenodigd om aan het event deel te nemen. Registreren is verplicht en kan via de link: https://industriepartnerschap-be-whats-up-whats-next.virtual-live-event.com/

Story image
Els Vanhonsebrouck Marketing Communication Specialist, Schneider Electric
Ward Vanhee Sr Project Manager, Two cents
Over Schneider Electric Belgium

Schneider wil iedereen de kans geven om de beschikbare energiebronnen en middelen te optimaliseren en zo te bouwen aan vooruitgang en duurzaamheid  voor ons allemaal. Dat streven wordt samengevat in ‘Life Is On’.

Schneider Electric profileert zich als digitale partner voor duurzaamheid en efficiëntie. Het bedrijf stimuleert de digitale transformatie via een integratie van internationaal toonaangevende processen en energietechnologieën, end-point to cloud geconnecteerde producten, stuurprogramma’s, software en diensten in elke fase van de levenscyclus. Zo komt Schneider Electric tot een geïntegreerd beheer van bedrijven, woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Schneider Electric is een bijzonder lokaal bedrijf dat internationaal actief is. Het pleit voor open normen en bouwt mee aan ecosystemen met een passie voor gemeenschappelijke waarden rond zingeving, inclusie en empowermentwww.se.com/be

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Brussel